GŐZ TISZTÍTÁS: Alacsony hőmérsékletű, rendkívül energiatakarékos vízgőzös program, amely vegyszerek nélkül fellazítja a sütő falára égett szennyeződéseket és az így könnyedén eltávolítható. |
GŐZ PROGRAMOK, PÁROLÁS: Olyan gőz sütőprogram, ami egyenletesebb, ropogósabb sütést biztosít - különösen emények és pékáruk esetében-, illetve megőrzi a vitaminokat a zöldségek párolásánál. |
KATALITIKUS TISZTÍTÁS: A sütő oldalfalán elhelyezett aktív felületű oldalpaneleken elpárolog a ráfröccsenő szennyeződés, amelyek segítségével a sütő belső terét könnyebb tisztán tartani. |
PIROLITIKUS TISZTÍTÁS: Olyan automata tisztítási program, amely felmelegíti a sütőt kb. 500 Celsius fokra és leégeti a szennyeződést a sütő belső faláról, ezzel megkönnyítve a tisztítást. |
HŐLÉGKEVERÉS: A hőlégkeveréssel kiegészített sütési programok alatt az étel egyenletesebben sül át, ezzel időt és energiát takaríthatunk meg. |
HŐLÉGBEFÚVÁS: A sütő forró levegőt fúj be a sütőtérbe, amely egyenletesebb hőelosztást biztosít és lehetővé válik a több szinten történő sütés. |
SÜTŐSÍN: A sütősínek segítsével a tepsi kb. 80%-ban kihúzható, így bizonságosabban tudjuk az ételt megnézni, kivenni, még magas hőmérséklet esetén is. Ezzel elkerülhető a tepsi megbillenése vagy az égési sérülés. |